Se afhentnings-steder
for campingbladet,
her

Campingforhandlere
Suzuki bilforhandlere
Monarch restauranter
OK/DK Plus+ butikker
Diverse steder
Campingforhandlere
Søgeord:
Udgivelse:
Max resultater:
Marts 2010
Januar 2010
Oktober 2009
Vis flere 
Campingferie.dk
Ungcamping.dk
Hotspotcamping.dk
Campingvogne.dk
Autocamper-nyt.dk
Neslein
Kommunikation ApS
Knudslundvej 19
DK-2605 Brøndby
T: (+45) 4344 1716
F: (+45) 4344 2646
M: (+45) 4030 0504
Mail: klik her
      Nr. 8  Maj 2005
Stort sommernummer på 172 sider. Denne gang kan du læse masser af nye campingartikler specielt skrevet til vores blad, fortæller Chefredaktør Peer Neslein. - Du kan bl.a. læse om Camping i Californien, vi har Tema på Finland, Camping i Frankrig, Spanien og Østrig og så har vi kigget nærmere på en række campingvogne som Hobby Prestige, Knaus Südwind, Dethleffs Tourist Light, Adria Adora, Delta Summerliner og Caravelair. - Vi har også tænkt på de lette campister, idet vi har en stor telt- og soveposeguide, samt gennemgang af flere forskellige teltvogne og så er det grilltid, så vi tester en helt ny grill og sammenligner med en kendt model. Vi har også en masse gode råd omkring fortelte, valg af digitalkamera, handicap-camping og meget meget andet i det 172 sider tykke blad. En af de store nyheder du kan læse om er Campingferies Sommerkaravanen 2005, som er en kortege af 12-14 campingkøretøjer som kører gennem Danmark i starten af skoleferie. Hægt din campingvogn på krogen og mød Sommerkaravenen på en af de 11 TopCamp pladser vi besøger.
2-6-2005
Største blad til dato

Download PDF
4-6-2005
Provence - en duft af rosmarin, hvidløg og lavendelhonning
Når vi i den lange, mørke vinter går og taler om, hvor sommerens campingrejse skal gå hen, behøver vi blot at lette på låget af krydderikrukken på køkkenbordet. Så er rejsemålet næsten bestemt, og det er blevet til Provence i rigtig mange år.
Download PDF
6-6-2005
Campingferie Anmelder
Hobby Prestige 540 WLU, Knaus Südwind 450 EL, Dethleffs Tourist Light 420 DB, Adria Adora 552 PK, Delta Summerliner 4700 EB
Download PDF
8-6-2005
USA - Camping i Californien
4 vestjyske ”drenge” tog til USA på deres livs rejse, for at opleve livet ”on the road” i Guds Eget Land. Det blev til 14 spændende dage i et motorhome gennem Californien, Arizona, Utah og Nevada.
Download PDF
10-6-2005
Campingferies sommerkaravane
Kom og se Sommerkaravanen som består af 12-14 campingvogntog der besøger 11 danske TopCamp campingpladser i starten af skoleferien. Sommerkaravanen starter på Feddet Camping fredag den 24. juni 2005 og arbejder sig over Fyn, Sønderjylland, Midtjylland op til Skagen. Hver dag holder Sommerkaravanen ”Åbent Hus” kl. 14-20, så både campingpladsernes gæster og gæster udefra kan besøge den rullende ”udstilling”.
Download PDF
12-6-2005
Camping+kvalitet= TopCamp
Er du til det frie liv på campingpladsen .... men vil trods alt gerne kunne lave mad i et rigtigt køkken med alle bekvemmeligheder og sætter pris på, at hele familien kan følges ad i bad i et familiebaderum, hvor der måske både er bruser og karbad ... og det vil du egentlig godt betale lidt ekstra for, så skulle du måske prøve en TopCamp-plads! TopCamp er Danmarks bedste campingpladser.
Download PDF
14-6-2005
Teltvognene får mere og mere komfort...
Teltvognen er ved at få en renæssance, for i en teltvogn fornemmer man bedre naturens puls end hvis man opholder sig inde i en campingvogn. Lys, mørke, vind, vejr og fuglefløjt opleves meget mere intensivt i teltvognen, alle ting de fleste ejere af teltvogne sætter stor pris på.
Download PDF
16-6-2005
Finland
Fotosafari fra de 1000 søers land, somer propfyldt med oplevelser.
Download PDF
18-6-2005
Rejsen til Finland
Det er let at finde rundt i Finland, hvis man kan vænne sig til at læse de særprægede finske navne. I Vest- og Sydfinland, som tidligere har været under svensk indflydelse, er der både svenske og finske navne på byerne. I disse egne taler mange svensk, men de forstår sjældent dansk, så det er lettest at tale engelsk, hvilket mange finner gør.
Download PDF
20-6-2005
Finske campingpladser
Standarden på de fleste finske campingpladser er lige så god som i Danmark. Her er rent og pænt overalt, for der gøres rent flere gange dagligt. De finske campister er generelt gode til at holde rent og ryddeligt omkring deres campingvogne. Ved enkelte af pladserne så vi dog ”den rene kolonihavestemning” blandt fastliggerne. Et andet fælles træk var at det gerne var fastliggere som har de bedste pladser, især dem tættest på vandet, hvilket nok skyldes de relativt få udenlandske campingvogne, men derimod rigtig mange autocampere.
Download PDF
22-6-2005
Finske serværdigheder
Der er rigtig mange seværdigheder i Finland. Naturen er nok den største, men de mange museer er også spændende at bevæge sig rundt i. Se selv efter i dette skønsomme udpluk.
Download PDF
24-6-2005
Det kulørte Finland...
Egentlig har Finland for mig altid stået som noget mørkt, fjernt og melankolsk. Mon ikke mange har det på samme måde? Hvor kan man dog blive snydt af sine egne forestillinger! Læs her om det smilende land i nordøst, som byder på farve- og oplevelsesrige feriemuligheder for den rejsende campist.
Download PDF
26-6-2005
Camping i Spanien
Når man som campist besøger en udenlands campingplads glemmer man ofte at der er tale om en arbejdsplads som skal fungere døgnet rundt, mens vi andre slapper af og holder ferie på pladsen. Campingferie har talt med danske Kamma Vang som har været tilknyttet Camping Vilanova Park i Spanien, for at høre lidt om den daglige gang og de mange ansatte på en campingplads.
Download PDF
28-6-2005
Fastliggertelt eller rejsetelt
Det kan være svært lige at finde frem til det rigtige fortelt. Et fastliggertelt er en større sag at sætte op første gang man prøver det, men som det fremgår af navnet, bliver det stående længere tid når det først er sat op.
Download PDF
30-6-2005
Isabella GroundCover & ComfortCarpet
Isabella GroundCover er egentlig en gammel nyhed, for der er en del fastliggere, som i flere år har lagt Fibertex, som normalt bruges i byggeriet som underlag for fliser og perlesten, under deres fortelt.
Download PDF
2-7-2005
Rigtig opspænding af dit Isabella fortelt
Et fortelt kan holde i rigtig mange år hvis man passer godt på det.
Download PDF
4-7-2005
To nye Chefer på grillmarkedet
Test af 2 nye, komplette “udekøkkener”
Download PDF
6-7-2005
Det Gastronomiske Hjørne
Grillstegt marineret laksefilét
Download PDF
8-7-2005
Franske krokodiller
Sydfrankrig er ikke ligefrem mest kendt for sine krokodiller, men associerer nok mere til lavendelmarker og god rødvin. Men midt i vin- og lavendelmarkerne finder man pludselig 8000 kvadratmeter drivhus fyldt med alverdens krokodiller. Ordet alverdens skal i denne forbindelse tages rent bogstaveligt, idet der findes krokodiller fra næsten alle kontinenter.
Download PDF
10-7-2005
Campingtur til Frankrig - La Résidence 2. del
Campingferie følger livet på den danske campingplads i Ardeche, der drives af danske Allan Jørgensen og hans franske kone, Zahia.
Download PDF
12-7-2005
Værd at vide om alufælge
Sommeren står for døren og mange ønsker at friske deres bil op med alufælge. Men er der noget specielt man skal vide før man køber og monterer. Det har Campingferie prøvet at finde ud af. Her er lidt gode råd fra firmaet Super Dæk Service, der er et af de førende firmaer på markedet. Når man monterer alufælge på sin bil, skal man være opmærksom på, at der både er fordele og ulemper i forhold til almindelige stålfælge.
Download PDF
14-7-2005
Brugt firehjulstrækker til campingvognen for under 150.000 kr.
Det er blevet mere og mere populært at anskaffe sig en firehjulstrækker som campingtrækker.
Download PDF
16-7-2005
Hobby Cool - nyt klimaanlæg til små vogne
Hobby har i samarbejde med Truma udviklet er særligt klimaanlæg (Frostair 1700), som er beregnet til små og mellemstore vogne.
Download PDF
18-7-2005
Aktivitet i BonBon-Land
Kristi Himmelfartsdag den 5. maj åbner BonBon-Land porten igen. Sæsonen byder på nyheder, events, lørdagspop og traditioner. Forlystelsesparken er i fuld gang med opbygningen af en ny tocifret million investering til glæde for gæsterne.
Download PDF
20-7-2005
Servus in Kärnten
Erik Nielsen er en aktiv campist med forkærlighed for Østrig. Læs hans artikel om en campingtur til Kärnten.
Download PDF
22-7-2005
Campingferie.dk Sommer aktiviteter 2005
Campingtur til Torino, Campingtur til Athen, Campingferie Mountain Challenge, Sommerkaravanen, Live Tv fra pladserne, Campingtur til Normandiet
Download PDF
24-7-2005
Teenager på Camping
I øjeblikket er der alle vegne stor fokus på børnefamilier og camping. Disse to ting hører uløseligt sammen, men hvad med de lidt større børn? Altså teenagere
Download PDF
26-7-2005
Vælg det rigtige telt som passer til dig !
Når du skal ud at købe telt er det vigtigt at gøre dig nogle overvejelser om hvad du har brug for - ferien skal jo gerne blive en succes ! Hvor mange sovekabiner er der behov for?, hvad vejer teltet ? hvor meget fylder teltet ? skal der være løst gulv eller skal der være fast bund, så det ikke trækker ind?
Download PDF
28-7-2005
Soveposer til campingturen
Outwell tilbyder 6 serier af soveposer som alle produceret med henblik på en god nats søvn. Hver enkelt serie har forskellige temperaturgrænser for optimal ydeevne og komfort. Her får du et godt overblik over de enkelte soveposer.
Download PDF
30-7-2005
Camping - med handicappet barn
At tage på ferie med et handicappet barn, er en udfordring. Som forældre til to dejlige piger på hhv. 9 og 6, hvor den yngste er svært handicappet, har vi måtte sande dette på godt og ondt. Vi har valgt at videregive nogle af vores erfaringer op oplevelser her.
Download PDF
2-8-2005
Klargøring af campingvognen
Hvis det ikke allerede er sket, er det er tid til at klargøre campingvognen, inden familien drager ud på ferie.
Download PDF
4-8-2005
Nyt betræk frisker campingvognen op
Når campingvognen har nogle år på bagen, så er hynder og betræk et af de steder der bliver mest slidt. Mange tænker på enten at skifte betrækket og måske også hynderne ud. Der er flere måder at gøre det på, her er 3 af dem.
Download PDF
6-8-2005
Hvordan ser de nye 2005 brochurer ud
Redaktionen på Campingferie.dk har kigget nærmere på det store udvalg af brochurer der dækker de mange forskellige mærker og modeller i campingvogne. Mange af informationerne har vi fundet ved at gennemtrave alle mærkernes brochurer fra både Danmark, Tyskland, Sverige og Holland.
Download PDF
8-8-2005
Manden bag Campingferie.dk
Han er født den 9. oktober 1948 og har brugt de første mange år af sit liv i musikbranchen, lige indtil han ville købe en campingvogn og ikke kunne finde bøger om campingvogne på biblioteket eller hos boghandleren. Det var i 1986. Så var det slut med musik. Nu stod der camping på dagligdagen.
Download PDF
10-8-2005
Gode råd om valg af digital kamera
Det kan være svært at vælge det rigtige digital kamera, for det der er rigtigt i dag er måske forældet om ganske kort tid. Ofte køber man også et kamera, som kan en masse ting, som man aldrig får brug for. En række ting spiller ind, når du skal vælge kamera. Vi har kigget nærmere på en række af disse.
Download PDF
12-8-2005
Giv din skytsengel en chance
Vores måde at holde ferie på med campingvogn - som nomader - har betydet, at vi har kørt meget rundt i Europa - fra Middelhavet i syd til Ishavet højt mod nord. Fra vi for snart 20 år siden startede med at køre med campingvogn, har vi forsøgt at prioritere sikkerheden meget højt.
Download PDF
14-8-2005
Caravelair Osiris 492
Caravelair Osiris 492 er en campingvogn der får følelserne frem i forreste række. Vognens franske aner fornægter sig ikke. Umiddelbart vil jeg døbe den som campingvognenes Citroen, på en gang graciøs, nyskabende, provokerende og dog ordinær.
Download PDF
16-8-2005
Campingnyt
Cabby autocamper på vej, Ur med højdemåler, Gratis blad med svenske campingpladser fra SCR, Alt er nyt hos Camping Parken, JAMBO Danmarks største campingplads, Doven campist eller..., Sørens Camping - ny forhandler, Ny Ren Fritid, Stort pengeskab, Udstilling på Ledreborg Slot, Nyt toilet granulat, Send et postkort hjem, Lej en El-scooter på campingpladsen
Download PDF